Rind
Teilstücke aus Österreich:
-
forequarter with flank
Bildquelle: © AMA
-
forequarter without flank
Bildquelle: © AMA
-
hindquarter with flank
Bildquelle: © AMA
-
hindquarter without boned flank
Bildquelle: © AMA
-
hindquarter, pistola cut
Bildquelle: © AMA
-
top bit and rump
Bildquelle: © AMA
-
sirloin with tenderloin
Bildquelle: © AMA
-
boned chuck
Bildquelle: © AMA
-
boned shoulder
Bildquelle: © AMA
-
flank with skirt
Bildquelle: © AMA
-
silverside
Bildquelle: © AMA
-
knuckle
Bildquelle: © AMA
-
eye of round
Bildquelle: © AMA
-
shank without bone
Bildquelle: © AMA
-
striploin without bone
Bildquelle: © AMA
-
tenderloin without chain
Bildquelle: © AMA
-
trimmings 90-10
Bildquelle: © AMA
-
trimmings 80-20
Bildquelle: © AMA
-
tongue, swiss cut
Bildquelle: © AMA
-
lungs
Bildquelle: © AMA
-
heart
Bildquelle: © AMA
-
liver
Bildquelle: © AMA
-
kidneys
Bildquelle: © AMA
-
triped, cleaned
Bildquelle: © AMA
Bildquelle: © AMA
Hochwertiges Rindfleisch durch MMF Masic Meat & Food GmbH aus Eugendorf bei Salzburg
Für Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung – kontaktieren Sie uns unter der Telefonnummer +43 6225 28 083 oder schicken Sie Ihre Anfrage!